TEAM

 

IRMA werkt sinds haar 16de in het kappersvak. In november 1994 is ze haar eigen kapsalon begonnen. Zij doet haar werk nog altijd met véél plezier. Knippen, stylen en kleuren behoren tot haar favorieten bezigheden.

 

Irma is in de kapsalon aanwezig op woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

 

 

 

DEBBY werkt ruim 25 jaar bij Headmasters.

Zij is dus behoorlijk door de wol geverfd en kent alle kneepjes van het vak. Ze gebruikt haar kennis en creativiteit om iedereen met een goed gevoel en een gepast kapsel naar huis te laten gaan.

 

Debby is in de kapsalon aanwezig op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

 

 

 

 

 

KIMBERLEY is in april 2019 opnieuw ons team komen versterken. Na bijna 2 jaar inspiratie opgedaan te hebben in andere kapsalons, is zij in het voorjaar van 2019 bij ons teruggekeerd en laat vol enthousiasme en creativiteit haar kennis  los op de klanten. Kimberley zorgt ervoor, net als haar collega's, dat klanten gelukkig en tevreden de deur uit lopen.

 

Kimberley is in de kapsalon aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

 

 

Kinga is in december 2019 ons team komen versterken en volgt vol enthousiasme de kappersopleiding in Leiden. Wekelijks traint zij in de salon, zodat zij kan groeien in het kappersvak.

 

Kinga is in de kapsalon aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

 

 

EVA is sinds het voorjaar van 2019 werkzaam in onze kapsalon. Met veel plezier en toewijding voorziet zij de klanten van een passend kapsel. Haar creativiteit gebruikt zij om de klanten naar wens te kleuren knippen en stylen.

 

Eva is in de kapsalon aanwezig op dinsdag en donderdag.